Faito


BAKUL DAN HELMET BERKUALITI TINGGI

SUZUKI WAY OF LIFE

MODENAS CTku DUNIAku

JENAMA TERBUKTI !
Rock N Ride TV adalah Majalah Dimensi Baru Yang memberi peluang kepada Lu orang semua untok Mendengar berita/cerita sambil Menonton Video sekaligus. Ianya akan dijalankan/dipersembahkan dalam bentok SantaiKomediThriller serta Lawak2 bangang, sesuai dengan kepala Editornya yang memang Mereng tapi berambot wangi Nohhhh!
Buat permulaan, Rock N Ride TV akan memaparkan aktiviti2 berkenaan Riang Ria Raider (Pelbagai cerita/berita berkaitan dengan dunia jentera dua roda) dan Seni Hiboran Andergraun (Underground). Untok masa2 mendatang, Rock N Ride TV mungkin akan lebeh Glokal lagi dengan laporan2 tentang dunia Politik, Cerita Tanah Runtoh, Rumah Disambar Petir akibat Menonton Video Lucah, Perceraian/Tuntotan Fasakh di Mahakamah Shariah, Misteri Kelahiran Kambing bergigi Manusia dan Apa2 saja yang buleh di Riviu ! Teruskan Bersama Rock N Ride TV...Saloran Riang Ria Raider Yang Santai tapi Berinformatif ! Noohhhh !!!

Friday, December 25, 2009

RockNRideTV-KapcaiRockers (AkuJanji Rempit Sejati )

Sebuah Lagu Ditujukan Khas buat Mat Rempit Yang memang bercita2 untok mati di Jalanan. Gambar2 Latar Belakang Video Klip nih hanya sekadar hiasan, tiada kena mengena langsong dengan Lagu tersebot. ...
Sebuah Lagu Ditujukan Khas buat Mat Rempit Yang memang bercita2 untok mati di Jalanan. Gambar2 Latar Belakang Video Klip nih hanya sekadar hiasan, tiada kena mengena langsong dengan Lagu tersebot. Buat Mat Rempit Sejati, Jalan yang lu orang Pileh sekarang adalah jalan ke Neraka, Pulang lah ke pangkal jalan. Masok CubPrix la kalau ada telor Nohhh !RockNRideTV - DramaRaida (Ada WIFI Tak?)

Sebuah cereka Pendek tentang ke'poyo'an seorang manager restoren yang jenis slenge, lembab dan bengong tahap antelop..antelop pon gua rasa lebeh baguih dok ada kalau banding dengan manager n staff restoren dalam crita nih...Layan dan terus Rock N Ride Noohhhhh !!!