Faito


BAKUL DAN HELMET BERKUALITI TINGGI

SUZUKI WAY OF LIFE

MODENAS CTku DUNIAku

JENAMA TERBUKTI !
Rock N Ride TV adalah Majalah Dimensi Baru Yang memberi peluang kepada Lu orang semua untok Mendengar berita/cerita sambil Menonton Video sekaligus. Ianya akan dijalankan/dipersembahkan dalam bentok SantaiKomediThriller serta Lawak2 bangang, sesuai dengan kepala Editornya yang memang Mereng tapi berambot wangi Nohhhh!
Buat permulaan, Rock N Ride TV akan memaparkan aktiviti2 berkenaan Riang Ria Raider (Pelbagai cerita/berita berkaitan dengan dunia jentera dua roda) dan Seni Hiboran Andergraun (Underground). Untok masa2 mendatang, Rock N Ride TV mungkin akan lebeh Glokal lagi dengan laporan2 tentang dunia Politik, Cerita Tanah Runtoh, Rumah Disambar Petir akibat Menonton Video Lucah, Perceraian/Tuntotan Fasakh di Mahakamah Shariah, Misteri Kelahiran Kambing bergigi Manusia dan Apa2 saja yang buleh di Riviu ! Teruskan Bersama Rock N Ride TV...Saloran Riang Ria Raider Yang Santai tapi Berinformatif ! Noohhhh !!!

Thursday, January 14, 2010

RockNRideTV-Test Ride Demak Cougar 250 !

Sessi Test Ride Demak Cougar 250 ini dibuat dengan keadaan spontan saja, dan menggunakan model dan Raider Paling True di Kampong Gua nun di Padang Keria Sanglang Perlis Yaitu Paksu E.
Paksu E adalah Raider yang improve/bergerak maju, dulunya dia pakai basikal tua aja, sekarang nih dia pakai Suzuki Best ! Jadi gua suroh dia test jentera Chopper nih untok me'racon' pemikiran dia supaya dia terlentok untok pakai Chopper pulak lepas nih Heh !
Kalau nak tau cerita lanjot tentang jentera nih, dapatkan Majalah Kapcai Bulan Feb 2010, motor ni jadik Kaver stori !

Rock N Ride Nohhh !