Faito


BAKUL DAN HELMET BERKUALITI TINGGI

SUZUKI WAY OF LIFE

MODENAS CTku DUNIAku

JENAMA TERBUKTI !
Rock N Ride TV adalah Majalah Dimensi Baru Yang memberi peluang kepada Lu orang semua untok Mendengar berita/cerita sambil Menonton Video sekaligus. Ianya akan dijalankan/dipersembahkan dalam bentok SantaiKomediThriller serta Lawak2 bangang, sesuai dengan kepala Editornya yang memang Mereng tapi berambot wangi Nohhhh!
Buat permulaan, Rock N Ride TV akan memaparkan aktiviti2 berkenaan Riang Ria Raider (Pelbagai cerita/berita berkaitan dengan dunia jentera dua roda) dan Seni Hiboran Andergraun (Underground). Untok masa2 mendatang, Rock N Ride TV mungkin akan lebeh Glokal lagi dengan laporan2 tentang dunia Politik, Cerita Tanah Runtoh, Rumah Disambar Petir akibat Menonton Video Lucah, Perceraian/Tuntotan Fasakh di Mahakamah Shariah, Misteri Kelahiran Kambing bergigi Manusia dan Apa2 saja yang buleh di Riviu ! Teruskan Bersama Rock N Ride TV...Saloran Riang Ria Raider Yang Santai tapi Berinformatif ! Noohhhh !!!

Wednesday, December 23, 2009

MODENAS MEDIA TESTRIDE DI MIMC MELAKA

Acara Mengetest Ride Modenas CT110 di Litar MIMC Melaka ini berlangsong pada 23 Disember 2009 yang lampau. Semuga Modenas Terus Maju dalam Arena Permotoran Nasional ! Rock N Ride Noohhhh !!!

HONDA PREMIUM NIGHT - PENANG 2009 -

Acara Riang Riang Makan-makan sambil bertukar cenderamata antara pemilek2 Honda Goldwing dengan Wakil Boon Siew Honda Penang sempena pembukaan Pejabat Baru Boon Siew Honda Di Pulau Pinang. Berlangsong pada sebelah malam 19 Disember 2009 yang lampau. Rock N Ride !

SUZUKI BIKERS RIDE TO PENANG 2009

Aktiviti Riang Ria Konvoi Geng Suzuki Belang,Shogun dan Yang se'Brand' Dengannya ini berlangsong pada 19 - 20 Disember 2009, sempenana Cub Prix fainel Raun (Final Round). Konvoi Bermola di SCK Motor Sri Muda Shah Alam pada pagi sekitar Jam 8 dan tiba di Pulau Pinang Sekitar Jam 2.30 Petang.
Rock N Ride !


At War Gigs - Riang Ria Charity Gigs

Sebuah Filem Muzikal Dokumentari Nashenel geografik Mengenai sebuah sessi jeming bertujuan mengutip derma untok meringankan beban seorang rakan metalhead -Sham WAR666- yang terlantar akibat infeksi paru-paru. Dijayakan oleh beberapa band metal tersohor tanah ayer antaranya SilKhannaz, Negation, Antacid serta penampilan istimewa Lagenda Silent Death ! Anjoran Ultra Hingax Production dengan kerjasama Setudio Allunan Symphony Dan Berlangsong pada 12.12.2009 ni amat berjaya dan mencapai sasaran. Diharap Sham cepat semboh dan buleh kembali Rock N Ride !