Faito


BAKUL DAN HELMET BERKUALITI TINGGI

SUZUKI WAY OF LIFE

MODENAS CTku DUNIAku

JENAMA TERBUKTI !
Rock N Ride TV adalah Majalah Dimensi Baru Yang memberi peluang kepada Lu orang semua untok Mendengar berita/cerita sambil Menonton Video sekaligus. Ianya akan dijalankan/dipersembahkan dalam bentok SantaiKomediThriller serta Lawak2 bangang, sesuai dengan kepala Editornya yang memang Mereng tapi berambot wangi Nohhhh!
Buat permulaan, Rock N Ride TV akan memaparkan aktiviti2 berkenaan Riang Ria Raider (Pelbagai cerita/berita berkaitan dengan dunia jentera dua roda) dan Seni Hiboran Andergraun (Underground). Untok masa2 mendatang, Rock N Ride TV mungkin akan lebeh Glokal lagi dengan laporan2 tentang dunia Politik, Cerita Tanah Runtoh, Rumah Disambar Petir akibat Menonton Video Lucah, Perceraian/Tuntotan Fasakh di Mahakamah Shariah, Misteri Kelahiran Kambing bergigi Manusia dan Apa2 saja yang buleh di Riviu ! Teruskan Bersama Rock N Ride TV...Saloran Riang Ria Raider Yang Santai tapi Berinformatif ! Noohhhh !!!

Sunday, January 13, 2013

KAPCAI FEB 2013 Bil 127

Bulan Feb 2013 Bil 127 Menampilkan banyak stori2 membakar hati, terutamanya yang melibatkan True Raider Pungkoq Besi....Ikoti sambongan Geng Juboq Besi 4 Nation Ride Part 2....Ada sorang lagi True Raider dalam Kapcai kali nih...naik EX5 aja...Dia pi Ride kemana? Hahaaa..Beli dan Baca Kapcai Feb 2013 nih baru tau dia pi mana..lepas baca jangan Pingsan pulak bila tau destinasi dia Ride tuh Nohhh! Ahhhh..cakap banyak takmau la..Dapatkan di kedai2 dengan secepatnya...akan keluar ke pasaran sekitar 20-25 Jan nih Nohhh! Rock N Ride !

GILER GILER RAIDER FEB 2013 Bil 13

TEST MIKE WANNN TWHOOOHH!!!

Demak D Force 160cc !