Faito


BAKUL DAN HELMET BERKUALITI TINGGI

SUZUKI WAY OF LIFE

MODENAS CTku DUNIAku

JENAMA TERBUKTI !
Rock N Ride TV adalah Majalah Dimensi Baru Yang memberi peluang kepada Lu orang semua untok Mendengar berita/cerita sambil Menonton Video sekaligus. Ianya akan dijalankan/dipersembahkan dalam bentok SantaiKomediThriller serta Lawak2 bangang, sesuai dengan kepala Editornya yang memang Mereng tapi berambot wangi Nohhhh!
Buat permulaan, Rock N Ride TV akan memaparkan aktiviti2 berkenaan Riang Ria Raider (Pelbagai cerita/berita berkaitan dengan dunia jentera dua roda) dan Seni Hiboran Andergraun (Underground). Untok masa2 mendatang, Rock N Ride TV mungkin akan lebeh Glokal lagi dengan laporan2 tentang dunia Politik, Cerita Tanah Runtoh, Rumah Disambar Petir akibat Menonton Video Lucah, Perceraian/Tuntotan Fasakh di Mahakamah Shariah, Misteri Kelahiran Kambing bergigi Manusia dan Apa2 saja yang buleh di Riviu ! Teruskan Bersama Rock N Ride TV...Saloran Riang Ria Raider Yang Santai tapi Berinformatif ! Noohhhh !!!

Wednesday, December 23, 2009

At War Gigs - Riang Ria Charity Gigs

Sebuah Filem Muzikal Dokumentari Nashenel geografik Mengenai sebuah sessi jeming bertujuan mengutip derma untok meringankan beban seorang rakan metalhead -Sham WAR666- yang terlantar akibat infeksi paru-paru. Dijayakan oleh beberapa band metal tersohor tanah ayer antaranya SilKhannaz, Negation, Antacid serta penampilan istimewa Lagenda Silent Death ! Anjoran Ultra Hingax Production dengan kerjasama Setudio Allunan Symphony Dan Berlangsong pada 12.12.2009 ni amat berjaya dan mencapai sasaran. Diharap Sham cepat semboh dan buleh kembali Rock N Ride !No comments:

Post a Comment